Styling med egeninnsats
Jeg tilbyr styling med egeninnsats for dem som ønsker å selge sin bolig. Arbeidsområdet er Frogn , Nesodden, Ås, Ski, Vestby, Hurum og Røyken.

Jeg har stylet svigermors bolig, og mener selv at fornuftige grep på interiørfronten virker slik at salgsprisen går opp. Taksten på leiligheten var 2.3 mill., meglers forventning 2.45 mill. og salgsprisen etter budrunder 2.715 mill., altså 415.000 over takst og 270 000 over meglers forventning.

Den kjente arkitekten Peter Butenscøn sa i et foredrag i Drøbak at man selger ikke lenger en bolig, men en boligdrøm.
Førstelektor Gorm Kunøe ved HandelshøyskolenBI, som er ekspert på markedsføring og salg av boliger sier: - Styling er for en bolig det makeup er for en kvinne. Han er ikke i tvil om at boligstyling funker: Det får folk til å betale mer for boligen.

Jeg tilbyr en styling med egeninnsats, og slik virker det:

Jeg kommer på befaring til deg og tar førbilder. Har du en plantegning jeg kan få, er det fint. Ellers tar jeg mål av rommene og lager en selv.
I løpet av en uke, sender jeg deg en slagplan. Denne inneholder en rom-for-rom beskrivelse av hva som må gjøres. Det vil normalt sett være rydding. Hvis noe må males, får du fargekoden og ca. glansgrad. Jeg legger med bilder av interiøret du har som kan brukes. Jeg legger med linker til interiør du må kjøpe. Jeg har mine favorittbutikker der de har stort utvalg og lave priser. Jeg legger også med bilder av interiør jeg kan leie bort. Hvis du vil leie møbler av meg, kan jeg kjøre det til/fra boligen din på min tilhenger. Men, jeg trenger din hjelp til å sjaue hos deg. Ellers forbeholder jeg meg retten til å ta bilder og bruke dette i markedsføringen. Men, min styling er et samarbeid. Det er viktig at vi begge bidrar for å få det resultatet som selger, og slikt er jeg sta på ;-)

Her er mitt tilbud til deg som skal selge bolig:
Befaring med fotografering og eventuelt måltaking : 1400 kr
Detaljert tiltaksplan: 5000 kr
Leie av nødvendige møbler og inventar 1 uke med transport: 7000 kr
+ leie for ekstra uke: 2000 kr
Leie bare av småinventar 1 uke: 1750 kr
+ leie ekstra uke : 500 kr
Selve stylingen av boligen før fotografering: 2000 kr